مشاوره حقوقی رایگان - واریز پول به حساب شخصی در اینستاگرام

سلام. من یه پیج لباس بود که براشون پول واریز کردم و سفارش دادم. قرار بود 3روزه برسه دستم. اما الان بعد 10روز کلا پیج دیلیت شده و من غیر از شماره حساب و نام صاحب حسابی که پول براش واریز شده دیگه چیزی ندارم. میخواستم ببینم چطور میشه پیگیری کرد؟ ممنون

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

از طریق دادسرای محل اقامتتون شکایت کیفری با عنوان کلاهبرداری مطرح کنید