مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق

سلام بنده بیش تر از یکسال هست که با همسرم نامزد کردم ولی ایشان فقط یکماه با بنده تمکین کردن بعد از مراجعه به دادگاه حکم عدم تمکین و ناشزه بودنشان را گرفتم ایشان هم دادخواست طلاق به دلیل کراهت دادن که دادخواست رد شد هم در بدوی و هم در تجدید نظر چند وقت پیش در خیابان اتفاقی مشاجره ای بینمون رخ داد که منجر به ضرب وشتم دو طرفه شد که خیلی جزئی بود حالا ایشون میخوان از این طریق طلاق بگیرن آیا دادگاه همچین حکمی به ایشان میدهند؟ با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام سعی کنید همسرتان را مورد ضرب وشتم قرار ندهید ، اگر جزیی باشد و واقعیت را به دادگاه خانواده بگوئید ،ضرب وشتم جزیی باعث اخذ حکم طلاق نمیشود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اینگونه ضرب و جرح های جزئی دلیل موجهی برای طلاق نیستند