مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام من می خوام از همسرم جدا شم. همسرم نه ماشین داره نه شغل داره نه خونه داره میتونم شکایت کنم واسه مهریه م و طلا و جهیزیه و ازش طلاق بگیرم؟ اون در چه صورت میتونه حکم ناشزگی منو بگیره؟ناشزه تا چندساله؟

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگرخانه ای ندارد نمیتواند حکم عدم تمکین بگیرد

پرسشگر :

میشه بیشتر توضیح بدید؟

احسان طغیانی

جناب آقای احسان طغیانی :

سلام حق طلاق با مرده مگر اینکه زوجه ثابت کنه در عسر و حرج و سختی شدید قرار داره و از دادگاه طلاقش را بگیره

حبيب  آلبوغبيش

جناب آقای حبيب آلبوغبيش :

با سلام
شما نمیتونید طلاق بگیرید مگر اینکه عس و حرج تون رو ثابت کنید مثلا اگر 6 ماه به شما نفقه نداد و از دادگاه حکم بگیرید به استناد همین حکم میتونید دادخواست طلاق بدید علاوه بر اون میتونید همه حقوق خودتون رو هم مثل مهریه نفقه و طلاهایی که فاکتور دارید از شون مطالبه کنید

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

در صورت نداشتن توان مالی زوج مهریه و نفقه به صورت اقساطی پرداخت میشود ولی موجب ایجاد حق طلاق برای شما نیست و حق طلاق با زوج یا به صورت توافقی میباشد.

علي  فرهادي

جناب آقای علي فرهادي :

سلام بله برای مهر اقدام کن رای بگی. هر وقت اموال پیدا شد ببر اجرا

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام از وظایف مرد پرداخت نفقه و تهیه مسکن مناسب برای زن است ،دادخواست مطالبه نققه و تهیه مسکن جز نفقه هست بدهید ،درصورت عدم توانایی در پرداخت نفقه ،حق طلاق برای شما ثابت میشود و به استناد عدم توانایی درپرداخت نفقه حکم طلاق بگیرید

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. به عنوان اولین اقدام دادخواست مطالبه نفقه را مطرح کنید.

علي  فرهادي

جناب آقای علي فرهادي :

سلام بله منتها نمیتونید زندان بندازید چونکه اعساز از پرداخت احتمالا بدهد ک قسطی بشه