مشاوره حقوقی رایگان - طلاق خلع

با سلام
زوجه با اعلام اکراه و تنفر در وصفی که یکبار دادخواست طلاق داده و رد شده و الزام به تمکین صادر شده همچنین دادخواست مطالبات وی برای گذشته و حال و آینده رد شده است همچنین در خصوص فحاشی و تهمت و ... برای وی قرار مجرمیت صادر شده که سپس زوج رضایت داده لاکن بعد از چندین ماه اخیرا مجددا تقاضای طلاق داده به دلایل ذیل
1- شکایت فی مابین زوجین دلیل بر عسر و حرج است !
2- زوجه با بذل تعداد 200 سکه از 450 سکه دلیلش بر تنفر و اکراه و وجود عسر و حرج است !
با عنایت به موارد فوق و دفاع اینجانب که شکایت طلاق و مهریه و نفقه و ... بدوا از جانب زوجه بوده و زوج شکایت حقوقی و کیفری بعدا مطرح نموده است. و در هیچ دادگاهی حکم بر وجود عسر و حرج و نقض شرایط سند نکاحیه از سوی زوج نزد محاکم اثبات نشده لذا دلایل بند 1و 2 فوق مستند اثبات عسر و حرج نمی باشد
آیا استدلال بنده درست است ؟
متاسفانه دادگاه بدوی و تجددی نظر اکراه زوجه از زوج را با بذل 200 سکه به شرح بند 2 بدون رضایت زوج حق طلاق خلع را به زوجه دادند در فرجام خواهی اعلام نمودم که میزان بذل مهریه در طلاق خلع با موافقت زوج قانونی و شرعی می باشد نظر دوستان خواهشا فردا صبح بایستی لایحه بدهم ممنون میشم کمکم کنید. زوجه کارمند داگستری
است. سپاس

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

استدلال های شما صحیح و قانونی ست
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به نظر میرسد دلیلی بر عسر و حرج مستعدد طلاق نباشد