سلام" در فرض سؤال نمایندگی انحصاری همانطور که از نام آن هویداست به مفهوم نمایندگی انحصاری شرکتی در ارائه فروش و خدمات انحصاری کالا یا خدمات به مشتریان . در مورد سؤال دوم هم پاسخ مثبت است وگرنه اگر کالا یا خدمات به غیر از شرکت انحصاری طرف قرارداد فروشنده یا خدمات دهنده توسط اشخاص حقیقی یا حقوقی دیگر بطور مستقیم (نه غیرمستقیم و با واسطه) فروخته شود دیگر مصداق شرکت انحصاری بی معنی است .
با سلام ، عنوان قرارداد مهم نیست بلکه باید در مفاد و شروط آن شرکت را جهت عدم انعقاد قرارداد با agent جدید محدود نمود و ضمانت اجرای تخلف از این شرط حتما مشخص شود و عبارت exclusive در شروط آمده و ابعاد آن مشخص شده باشد.و از همه مهم تر مرجع حل اختلاف در این قرارداد استقلال از طرفین داشته باشد.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.