مشاوره حقوقی رایگان - سوال

سلام خسته نباشید من با یکنفر که قبلا مدت یک سال باهاش کارکردم موضوع کارمون از این قرار بوده که بابت خرید دکمه که این اقا برای من تهیه میکرده و من مدت یک سال با این اقا کار کردم و هیچ مشکلی نداشتم امسال من درخواست جنس از این اقا کردم و چون با هم یکسال کار کردیم من به این اقا اعتماد کردم و قراردادی ننوشتم و بعد از این اقا جنس خواستم و دو تن سفارش دادم و بهش گفتم چه جنسی میخوام این اقا گفت که ده میلیون برام نقدی بزن که براش واریز کردم و الباقی حساب و براش چک به مبلغ ۲۴میلیون فرستادم این آقا قرار شد جنس من و ۱۵روزه بیار که نیاورد و بعد دوماه جنس برای من اورده که اصلا سفارش من این نبوده و فقط مبلغ نقدی رو اورده و بهش که میگم جنس و مرجوع میکنم چون بدردم نمی خوره و سفارش من این نبوده قبول نمی کنه و بهش میگم چک هایی که بهت دادم بفرست پس نمی فرسته من رفتم یه اظهارنامه براش فرستادم حالا باید چکار کنم درضمن همه صحبت هایی که باهاش کردم در تلگرام موجوده ممنونم منتظر راهنمایی شما هستم

پاسخ ها :

مهدی  رهنما

جناب آقای مهدی رهنما:

سلام . در صورت لزوم اگر شاهدی مبنی بر تایید اظهارات شما وجود دارد ، نسبت به استرداد ثمن و چک موضوع معامله به جهت مغایرت جنس پیشنهادی با جنس تحویلی اقدام نمایید .