مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با عرض سلام بنده در سال 93 معامله ای به ارزش 55میلیون با فردی انجام دادم و تعداد 9فقره چک به طرف دادم و پول تسویه نمودم طرف نزول خور بودم و بنده هم ساده پیش از سر رسید چک مبلغ چک ازم می گرفت میگفت بعدا چک ها رو تحویل میدام اما نداد. از سال 93 این آقا هر سال تعداد دو فقره چک تحویل دادگاه داده و تقاضای تاخیر تادیه چک ها هم می‌کنه تا الان نزدیک 150میلیون پول دادم رسید پول ها رو بردم دادگاه اما هیچ جوابی نگرفتم الانم دو چک مانده شکایت کنه. شاهد هم دارم ترو خدا راهنماییم کنید ممنون

پاسخ ها :

محمد  صادق پور

محمد صادق پور:

درود
شما میباست لااقل رسید پرداخت وجه چک و امانی بودن اون رو ازش میگرفتید
اگر فقط رسید پرداخت دارید باید چکهارو پاس کنید بعد بابت مبالغ پرداختی شکایت کنید