مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

سلام
با مراجعه فردی به دکهم. باقصد قبلی او را موردضرب و جرح قرار می‌دهد.باکشیدن گردن و جابه جا شدن یک مهره کمر پس از افتادن محمد روی زمین با لگد به قفسه سینه و صورت ضربه می‌زند. دراین حین دو نفر از آشنایانمم.برای خرید مراجعه می کنند که فرد ضارب با تصور اینکه برای نزاع آمده اند از اقوامش کمک میخواهد که منجر به در گیری جمعی می‌شود آنها با چاقو یک نفر و با چماق و ضربه به سر دو نفر و پای یک نفر دیگر را مجروح می کنند .ولی ضارب و اقوامش آسیب نمی‌بینند چون با نیت درگیری و با ابزار وارد شده بودند .برای احقاق حق و مجازات ضاربین چه باید کرد؟
لازم به ذکر است افراد ضارب به صورت خانوادگی مشهور به نزاع و درگیری جمعی هستند و مرداد ماه امسال هم یک درگیری داشته اند و تا کنون بیش از ده بار این خانواده در منطقه موجب نزاع خصوصا دسته جمعی شده اند ولی هر بار بدون حبس و بازداشت آزاد بوده اند .مشکل کجاست ؟؟!!

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام تماس با کلانتری و تنظیم صورتجلسه و طرح شکایت از ناحیه مجروحین