مشاوره حقوقی رایگان - اکانت بازی

چیکار کنم که پس بگیرم‌کلن یکی اومدتوکلن چندتااکانت آورد
بعدش‌ دیدم از‌کلن لول1‌داره دعوت میده‌ بعد‌گفت‌ بااکانت دیگه بیا.کارت.دارم.باشه‌ بااکانت دیگه هرکاری کردم توکان‌ نمیشدبری‌ بیخیالش. شدم‌ باز‌اومد‌ گفت‌ اکانت بزرگ تو‌لیدرکن‌یادمون. رهبر‌که‌ چندتا‌ازدوستاهامو.دعوت. دادم الان میان‌ زودباش‌ منم‌ اون‌ یکی اکانت.‌ رهبر‌کردم‌ دیدم توکلن که‌ دعوت‌ میداد‌هستم‌ رهبرخودش سری‌ دادبه‌ من‌ اون کلن خودم اون‌ رهبر‌شد‌بعدش هم کیک‌ کرد‌درکلن‌ بسته‌ چند‌وقتی‌ بااکانت های مختلف‌ می امد‌فحش‌ شماره‌ میداد‌یک شب باید بامن باشی‌ این اکانت دست زن بردارم‌ بوده چندسال سرهمین‌ فکر‌میکرد‌من‌ زنم‌ حال‌ چیکارباید‌کنم‌ وکیل بگیرم یا‌ کلن لول 18 واسم کلن.فقط جنوب شهر!!!این 3تاعلامت جلوباید‌بزنیدبیادبالا ممنون منتظرجوابم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پلیس فتا اعلام از طریق دفتر خدمات قضایی طرح شکایت نمایید