مشاوره حقوقی رایگان - مشکل فروش چکی دستگاه

سلام
دستگاهی را یک سال پیش فروختم و بابت آن مقداری نقد و الباقی سه فقره چک گرفتم دوفقره پاس شد ولی فقره آخری 6ماه است که بر گشت خورده است وجلب طرف را هم بیش از سه ماه است گرفته ام , اکنون خریدار میگوید چون نتوانستم محلی بهداشتی برای کار با دستگاه پیدا کنم دیگر دستگاه بدردم نمیخورد باید پس بگیری والا شکایت میکنم که گران دادی فاکتور هم هنوز نداده ام چکار میتواند بکند؟

پاسخ ها :

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر چون یکسال گذشته شکایتش از باب خیار غبن رد میشود چون خیار غبن بعد از علم به آن فوری است نگران نباشید