مشاوره حقوقی رایگان - تصادف راننده بدون گواهینامه و بیمه با عابر پیاده و فرار کرد

سلام عابر پیاده بودم که خودرویی بعد از زیر گرفتن من فرار میکنه و راننده نه بیمه داره نه گواهینامه شاهدهای صحنه پلاک را برداشتن و هیت سه نفره راهور هم تایید کرد خودرو همینه بعد از مدتی بالاخره اعتراف کرد که باهام تصادف کرده همه چیزو قبول کرد تمام مراحل تمام شد و چند روز پیش دادگاه رای صادر کرد الان که رای صادر شد من باید چیکار کنم بعد از صدور رای چه کارهایی باید انجام داد ؟؟ سوال بعدی سامانه ثنا واسه پیگیری روند پرونده رفتم. که متوجه موارد عجیبی شدم. فکر نکنم سامانه ثنا همچین اشتباهی بکنه که خیلی بعیده تاریخ تصادف را نزدیک به ده ماه بردن عقب اسفند97 تصادف کردم که تاریخ را اردیبهشت97 زدن و چندین ابلاغیه اضافه شده همه مربوط به همین پرونده من هستن همین شعبه همه چیز مربوط به همین پرونده اس. با این تفاصیر حتما کسی تاریخ و مراحل پرونده را دستکاری کرده بصورت کاملا حرفه ای تغییرات پرونده را که نگاه کردم یکسری ابلاغیه ها که سال گذشته صادر شده بودن را مشخصاتشون را محو کردن که یک جورایی کارشون بدون نقص باشه . مشکل را به دفتر شعبه گفتم هیچ جوابی نداد فقط گفت رای صادر شده چیکار به تاریخ داری که درسته یا غلطه . سوال دومم اینکه چه کسایی میتونن در پرونده تغییرات بوجود بیارن یا چیزی ثبت کنن یا جابجا کنن این سوال را کلی پرسیدم ..
چطوری میتونم شکایت کنم بدون اینکه دفتر شعبه متوجه بشن من شکایت کردم خوب اگه متوجه شکایت بشن صد در صد تغییرات پرونده را تصیحح میکنن لطفا راهنمایی کنید به سه تا سوالهام جواب بدید ازتون سپاسگذارم

پاسخ ها :

محمد هادی جعفرپور

جناب آقای محمد هادی جعفرپور :

تمام اطلاعات پرونده ها در سرور ثبت هست امکان تغییر به این شکل نیست اگر چنین اتفاقی افتاده به واحد حراست مراجعه کنید