مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت خسارت بیمه

سلام من دوماه پیش خواستم جلوی دامادمون که داشت ماشین خواهرم یواشکی و بدون اجازه میبرد بگیرم که پام صدمه دید و من از دامادمون شکایت کردم دادگاه هم نامه داد رفتم پزشک قانونی گزارشم گرفتم حالا میخواستم ببینم ایا دادگاه منو به بیمه معرفی میکنه واسه پرداخت خسارت یا نه؟

پاسخ ها :

محمد راجی

جناب آقای محمد راجی :

ابتدا باید از طریق دادگاه پیگیری و حکم محکومیت داماد را اخذ و با ارایه بیمه نامه و سایر مدارک از طریق بیمه مربوطه وصول نمایید.