مشاوره حقوقی رایگان - مالک دستور تخلیه گرفته کاری ولی مستأجر بابت کاری که درآن ساختمان انجام داده دستمزد میخواهد .

سلام خسته نباشید خدمت تمام وکلای عزیزمیهن پارس.
بنده مستأجر هستم وحدود4ماه از اتمام قراردادم گذشته دریک ساختمان 4طبقه تک واحدی زندگی میکنم ازلحاظ شغلی گچکار ونقاش ساختمان هستم درضن هر4 طبقه مال یک مالک هست بنده برایش 2واحد گچکاری ونقاشی کامل انجام دادم وتمام درب های حیاد ..ورودی واحد ها ونرده وپنجره ها رونقاشی کردم ولی به وقت حساب وکتاب هرجور خودش میخواست حساب کرد ..درضمن توافق کرده بودیم یک سال دیگه ما همون جا بشینیم .ومن وقتی که دیدم غیر از عرف واره حساب میکنه اعتراض کردم گفتم قیمت کار من اینه قبول نداری یه کارشناس بیاریم هزینه کارشناسی باخودم.
حالابهش بر خورد ورفته دستور تخلیه گرفته درپیامکی که ازعدلیران برام اومد نوشته تاریخ...یعنی دوروز مهلت دارم میخواستم بدونم همون تاریخ تخلیه لازم به اجرا هست یاخیر..درضمن بنده روزی که قرارداد بستم قرار بود که رهگیری بهم بدن حتی املاکی مبلغ 300هزارتومن اضافه بابت کدرهگیری ازبنده گرفت من چون نیاز داشتم میخواستم باک رهگیری وام ودیه بگیرم بعاز چند ماه امدورفت به بنگاه گفت خودتو خسته نکن مالک به هیچ مستأجری کدرهگیری نمیده منم گفتم حالاکه میدونستی نمیده چرا این مبلغ رو ازمن گرفتی باید پس بدی .ولی اوانکار میکنه ومیگه چه پولی...شما پولی به من ندادین.م
خواهش میکنم راهنماییم بفرمایید تکلیف بنده چیه؟؟؟

پاسخ ها :

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام و درود
در مورد تخلیه ملک جلسه تشکیل می‌شود و دادگاه رسیدگی میکند.
درخصوص نقاشی ساختمان هم تامین دلیل بگیرید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

املاک حتماً باید کد رهگیری بابت قراردادهای اجاره اخذ نماید در غیر این صورت تخلف انجام داده و شما می‌توانید به اتحادیه مربوطه اعلام نمایید. قرارداد شما اگر مهلتش تمام شده باشد و شرایط دیگر را تخلیه را داشته باشد مالک می‌تواند دستور تخلیه بگیرد و شما ملزم به تخلیه می‌باشید و برای کاری که برای ایشان انجام داده‌اید و اجرت کار حتماً طرح دعوی نمایید