مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب به دلیل واریز وجه

سلام خسته نباشید...چند روز پیش از طریق آیدی تلگرام یک نفر به من پیام داد که به دلیل محدودیت‌هایی که بانک مرکزی ایجاد کرده روزانه 25میلیون تومان فقط با هر کد ملی میشه ارسال کرد ...و گفت از هر واریزی 10درصد پول به شما تعلق میگیرد...بعد از اولین واریزی که 5میلیون بود پول به حسابشون زدم فردای اون روز حسابم مسدود شد...پیگیری کردم متوجه شدم پلیس فتا فیروز آباد فارس کارتم رو مسدود کرد باز پیگیری کردم شماره مالباخته رو پیدا کردم باهاش تماس گرفتم که گفت پول بریز به حساب برم رضایت بدم با پلیس فتا هماهنگ کردم و پول به حساب ایشون انتقال دادم ولی الان میگه که 18تومن از حسابش برداشت شده که به جز 5تومن چیزی به حساب من نیومده...و یک حساب دیگر رو مسدود کرده...به نظرتون کارشون قانونی باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

پلیس فتا موظف به پیگیری پرونده میباشد وحساب شما به همان میزان باید مسدود وبرداشت وجه اعمال شود