مشاوره حقوقی رایگان - ادعای واهی و رسید و امضای تحت فشار

شخصی در اداره دولتی که هر دو کارمند هستیم از من بابت ادعای واهی اخذ وجه نقد در ازای دادن مقام بالاتر به ایشان به اداره بازرسی محل کار شکایت کرده. سوال من اینجاست این شخص هیچ مدرکی هم ارایه نداره بکنه من چطور میتونم از ایشون بابت این تهمت شکایت کنم. ایا میتوانم از دادگاه بیرون نسبت به شکایت از ایشان اقدام کنم ؟
و اینکه بازرسی اظهارات دفاعی من رو مکتوب کردن و من فقط امضا نمودم چون بازرسی خیلی بدخط نوشته بودن من متوجه یه سری کلمات نشدم و من رو تحت فشار روحی گذاشتن و من امضا نمودم .
چطور این موضوع رو ثابت کنم .

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بدوا باید نتیجه بازرسی اعلام بشه و با رویت نتیجه پرونده بتوان راههای مناسب دیگر را پیشنهاد داد