مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با خودروی پارک شده در توقف ممنوع در دوربرگردان

سلام
من در حال دور زدن در دور برگردان بودم که با یک موتور که از روبرو با سرعت میامد تصادف کردم. موتور با یک خودرو پارک شده در محدوده دور برگردان برخورد کرد و سپر خودرو آسیب دید.
بفرمایید مقصر تصادف با خودرو آسیب دیده کیه و اصلا اون ماشین چون در محدوده دور برگردان بوده میتونه مقصر باشه و اینکه محدوده دور برگردان چند متر هست
تابلوی توقف ممنوع هم وجود داشت
ممنونم از شما

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام مقصر حادثه توسط افسرکاردان فنی مشخص میشه حتما خودروی پارک شده در پارک ممنوع نیز متخلف است ولی میزان ان بسته به نظر کارشناس که در صورت عدم رضایت از ناحیه طرفین قابل اعتراض و بررسی مجدد است