مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو در صورت نداشتن قبض پارکینگ

باسلام. برادرم ماشینش رو داده به یک راننده که براش با ماشین کارکنه و قراردادهم بستن اماطرف زرنگ بازی دراورده وماشین روبرده پارکینگ عمومی وقبضش روبرده وحالاهرچقدرمیگیم قبض رونمیده وماشین روهم بدون قبض نمیدن به برادرم میگن بایدحتماقبض باشه حالابایدچیکارکنیم؟؟راه حقوقیش چیه؟چجوری میتونه ماشین رو پس بگیره؟توروخدایه راهی بذارین جلوی پامون بذارین

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با اسناد مالکیت خودرو اقدام فرمایید