مشاوره حقوقی رایگان - استناد به پیامک

با سلام بنده با یک نفر از طریق پیامک قرار گذاشتیم که با هم دیدار و صحبت کنیم در مورد حل سوتفاهمی که بینمون پیش اومده بود اون شخص حین صحبت چاقو کشید و کار به درگیری کشید که من فقط مانع پرتاپ چاقو تون شدم و با دست چاقوشو گرفتم حالا اون شخص ادعا کرده که مهره های کمرش آسیب دیده و دیسک کمرش زده بیرون در حالی که از اول دیسک کمر داشته و داره تمارض میکنه وه در این حادثه این طور شده بعد از پنجاه روز رفته شکایت کرده و نامه پزشک قانونی گرفته که دیکسش زده بیرون تنها مدرک ایشون پیامک هاییه که این شخص با من رد و بدل کرده و من بهش گفتم برو عکس بنداز پول و هزینه رو من میدم آیا این اس ام اس باعث محکومیت من میشه

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. ایشان باید اثبات نمایند که شما ضرب و جرح کرده اید و آسیب به جهت عمل سما بوده است.و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صرف این متن پیامک، دلیل بر وقوع جرم ضرب و جرح نیست مگر اینکه قاضی رسیدگی کننده پرونده با عنایت به قراین و نشانه‌های قوی و مستند، برای وی علم حاصل شود و بر اساس آن، اقدام به صدور رای کند.