مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک به فرزند در زمان حیات

سلام
بهترین راه انتقال ملک به فرزند با وجود در قید حیات بودن فرد انتقال دهنده(والدین) به چه شکله تا بقیه فرزندان توانایی اعتراض چه هنگام در قید حیات بودن والدین چه بعد از فوت رو نداشته باشن؟
و اینکه اگر از راه بیع(پرداخت هزینه ملک توسط فرزند به پدر یا مادر) اقدام بشه باز هم نیاز هست درصدی(5٪) از مبلغ ملک به سازمان ثبت پرداخت بشه یا خیر؟

پاسخ ها :

انتقال ملک به فرزند در زمان حیات انتقال ملک به فرزند انتقال ملک ملک