مشاوره حقوقی رایگان - چک بابت حساب طلا

سلام. بنده طلافروش هستم. دو سال قبل از یکی از بنک داران تهران 4 کیلو طلا خریداری کرده و بابت حساب به او چک 600 میلیون تومانی دادم برای 4 ماه بعد.
اما او در موعد پاس کردن چک گفت که چون قیمت طلا بالا رفته من این چک رو قبول ندارم و باید معادل نرخ روز طلا به من پول بدی. خلاصه تا الان که قیمت طلا سه برابر شده ما با هم بحث و جدل داریم تا اینکه او اقدام به شکایت از طریق فاکتور 4 کیلو طلا کرد.
حالا سوال من اینه که با توجه به اینکه من بابت این طلاها بهش چک دادم و ما با هم توافق کرده بودیم ولی او چک رو بانک نبرده و مبلغی بیشتر در آن زمان درخواست کرده. ایا من محکوم میشم به پرداخت پول 4 کیلو طلا یا قاضی چک 600 میلیونی رو به عنوان حساب شاکی قبول میکنه؟
سوال بعد اینکه طلا جزو کالاها حساب میشه دیگه؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به نظر میرسد با توجه به اظهارات شما امکان محکومیت شما بستگی به نحوه توافق شما دارد و علی القاعده بیع طلا با بیع سایر اموال منقول و غیر منقول متفاوت و تابع شرایط خاص بیع صرف است و نیازمند کمک تخصصی حقوقی میباشید