مشاوره حقوقی رایگان - امتناع از تحویل گرفتن جهیزیه توسط زوجه

با سلام خدمت شما دو سال پیش بنده طلاق گرفتم و با توجه به رای دادگاه حقوقی مبنی بر استرداد جهیزیه زوجه برای تحویل جهیزیه هر بار امتناع میورزد و میگوید این وسایل ها برای بنده نیست و شکسته و معیوب هست. چون بنده دارم برای نگهداری این وسایلها اجاره میدم و دیگر توان پرداخت اجاره آن را ندارم میخواستم ببینم تا کی باید منتظر باشم تا این خانم بیاد و تحویل بگیرد. فقط و فقط این خانم بارها تکرار کرده میخواد اذیت کند تا نتوانم زندگی کنم. میخواستم بدونم چیکار باید بکنم واقعا گرفتار شدم. با تشکر از شما