مشاوره حقوقی رایگان - ماشین دو تیکه و تعویض پلاک

سلام بنده سال 1400 خودروی خریداری کردم که چند روز بعد هم تعویض پلاکم انجام دادم بعد از 3 ماه ماشین رو فروختم و خریدار بعد 6 ماه اقدام به تعویض پلاک کرد در یک شهر دیگر بازدید کننده تعویض پلاک به دلیل دوتیکه بودن ماشین رو براشون تایید نکرد و خریدار گفتن یا باید ماشینو پس بگیری یا وکالت 6ماهه بهم بدین میبرم شهر دیگه تعویض پلاک میکنم که الان متوجه شدم ماشینو فروخته و اگه از من شکایت بکنه و من از دو تیکه بودن ماشین اطلاعی نداشتم ماشین استعلام گرفتم قبلا تصادف داشته صاحب قبلی بهم نگفته و بهش زنگ زدم گفتن به من مربوط نیس تعویض پلاک کردی ایا من جرم مرتکب شدم یا میتونه فسخ قرارداد انجام بده و پولشو پس بگیره قولنامه هم دستی انجام دادیم بعد از دوسال و هم ماشینو با اینکه اطلاع دو تیکه بودن داشته فروخته؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مفاد قرارداد مهم است اظهارنظر مستلزم بررسی مفاد قرارداداست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قرارداد مورد اشاره در متن سوال جهت پاسخگویی دقیق به پرسش مطروحه می‌بایست مورد بررسی قرار گیرد.