مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت تلفنی

یکی به من زنگ زد و الو الو کرد . گفتم تو کی یی اونم همینو از من پرسید . بعد دوباره گفتم تو کی یی گفت شوهر ننت بعدش قطع کرد . من عزادارم و تو جمع نتونستم فحش بدم . گفتم بزار شکایت کنم ازش . بهش پیام دادم صدات ضبط شده و پیدات میکنم . بعد خودشو زد به اون راه . حالا میخوام از طرف من ازش شکایت بشه و بهش حکم بدن سر مزاحمت . مکالمه هم ضبط شده . هزینه وکیل و... سر این قضیه چقدر میشه ؟ منم لازمه باشم ؟ بنده تو شهر قم هستم .

پاسخ ها :

محمد هادی جعفرپور

جناب آقای محمد هادی جعفرپور :

با توجه به اینکه صدای طرف و ضبط کردید اولین اقدام استعلام از مالک خط تلفن هست از طریق دادسرا اما به نظر بنده ادامه ی رسیدگی و شکایت چندان نتیجه ای ندارد