مشاوره حقوقی رایگان - زمین وقفی

با سلام، پدرم فوت کرده و 2000 متر زمین وقفی دارد میخواستم بدونم نحوه تقسیم زمین بین ما فرزندان (2 پسر 5 دختر) به چه صورت می باشد؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام ، ممنون ازپاسختان ، اینک وقف عام بوده یا خاص را نمیدونم آنچه که میدونم این است که وقف مسجد محل بوده بعد از انقلاب وقف اداره اوقاف شد و سالانه پدرم مبلغی را به عنوان هزینه وقف به اداره اوقاف پرداخت می کرد.

ارث زمین وقفی ارث تقسیم ارث زمین وقفی