مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تعویض پلاک

با سلام بنده شهریور ماه خودروی رو به یک نمایشگاه دار فروختم و بعد از 3 هفته وکالت تعویض پلاک هم دادم که منقضی شد و تعویض پلاک انجام ندادن و حتی یکی دو بار تا تهران رفتم (بنده شهرستان هستم) و کلی هزینه و یک روز بیکاری و متحمل شدم و در قرارداد ذکر شده فروشنده یک بار موظف به دادن وکالت تعویض پلاکه. دو سوال داشتم یکی اینکه میتونم هزینه ای ازشون بگیرم و با توجه به اینکه باید بار دیگه وکالت بدم علناً یک روز بیکار میشم و من یک بار تعهد وکالت رو دادم و بار دوم باید رضایت بنده رو جلب کنه و هزینه کرد های بنده رو بده و دوم اینکه مسئولیتی متوجه بنده نیست از لحاظ حقوقی؟

پاسخ ها :

محمد كريمي

جناب آقای محمد كريمي:

سلام ، خیر نگران نباشید ، بزارید خریدار به شهرستان محل سکونت شما بیایید و همون جا وکالت بدین ، در غیر اینصورت نیازی نیست خودتون برید و نمی تونه شما را ملزم کند .