مشاوره حقوقی رایگان - چگونه ادامه شکایت را پیگیری نمایم

با سلام طی اطلاع اداره دارایی ایلام شرکت ... ... ... از سال 1388 بدهی مالیاتی دارد ، شرکت فوق در تاریخ 01/08/86 به شماره ثبت .... در اداره ثبت شرکتهای ایلام به ثبت رسیده است
شرکت مذکور بدون اطلاع اینجانب نسبت به درج نام بنده به عنوان نائب رئیس هیئت مدیره ( خارج از شرکاء ) با جعل امضای اینجانب در اساسنامه شرکت اقدام نموده است
در حال حاضر اداره دارایی ایلام بدلیل عدم پرداخت دیون مالیاتی شرکت ... ... ... درحال پیگیری دریافت دیون فوق از اعضای هیات مدیره شرکت از جمله بنده میباشد (اینجا تازه بنده متوجه جعل و ثبت نام بنده در شرکت مذکور شدم)
که پس از بسته شدن حساب بنده مجبور شدم بدهی شرکت را به اداره مالیات ایلام پرداخت کنم
در ابتدا مطلع شدن از این موضوع از طریق دادسرای ونک از شرکت مذکور شکایت کردم اما دادسرا بدون ارائه دلیل کافی حکم به منع تعقیب شرکت فوق صادر کرد و به اعتراض بنده نیز ترتیب اثر داده نشد ، در ادامه به توصیه یکی از وکلا از طریق دادسرای ایلام (که جرم در انجا صورت گرفته بود) شکایت مجددی با همان عنوان قبل درخواست کردم و پس از چند ماه رفت و آمد به ایلام، دادسرای ایلام نیز با تاکید به حکم قبلی در تهران قرار منع تعقیب صادر کرد ، این موضوع مرا دلسرد نمود و از ارائه اعتراض نیز منصرف شدم
در حال حاضر میخواهم موضوع را پیگیری کنم چون در حق بنده ظلم شده لذا چکاری باید انجام دهم لطفا مرا راهنمائی فرمائید
مدارک مذکور موجود است ، خواستید خدمتتان ارسال میکنم.

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

حقوقی مطالبه وجه کنید