مشاوره حقوقی رایگان - تناقض بین صحبتهای شاکی

سلام. میبخشید وقتتون میگیرم. در یک نزاع وقتی مامور 110 اومد و قضیه را مشاهده کرد صورت جلسه کرد و همه رو برد کلانتری. اونجا شاکی گفت از بنده شاکی هست به علت ضرب و جرح در حالی که کلا دروغ میگفت و مطمئنم با خود زنی نامه پزشک قانونی گرفته. حالا که رفته دادسرا شکایت کرده گفته پدر من کتکش زده دوتا از اقوامش که تو دعوا کمکش بودن هم شدن شاهدش. حالا منم شاهد دارم که پدرم اصلا تو نزاع نبوده. حالا با این شاهدا و اون گزارش 110 باید ما چیکار کنیم؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به همین تناقض در اظهارات شاکی استناد کنید همین موجب رد شکایت است