مشاوره حقوقی رایگان - سلام. نمونه آرا حقوقی محاکم در خصوص انتقال چک امانی به ثالث را در صورت امکان میخواستم. و همچنین راه

سلام نمونه آرا حقوقی محاکم درخصوص انتقال چک امانی به ثالث از طرف دارنده اولیه. رای دادگاه تجدیدنظر تهران را در رابطه با استثنائات وصف تجریدی اسناد تجاری که از ناحیه آن موسسه محترم ارائه شده را مشاهده نموده. ممنون میشوم که در این رابطه آرا مشابه مرحمت فرمایید. و راهنمایی ازشمندتان در موضوع. چک امانی. دارنده به دلیل استفاده از وصف تجریدی اسناد تجاری آن را به شریک خود انتقال و اقدام به طرح دعوی مطالبه نموده است. در ضمن چک سفید تاریخ بوده که تاریخ سال 92 درج و در سال 97 اقدام به طرح دعوا شده است. باسپاس از لطفتان.

پاسخ ها :

محمد هادی جعفرپور

جناب آقای محمد هادی جعفرپور :

درود.ابتدا در دادسرا نظر به سفید بودن تاریخ چک شکایتی مطرح کنید که چک امانی بوده و دارنده فعلی با شما هیچ رابطه ی مطالباتی نداشته چنانچه موفق به اخذ حکم شدید در دادگاه حقوقی اعاده دادرسی کنید البته اگر حکم صادر شده اگر هم هنوز حکمی نداده اند تقاضای قرار توقف دادرسی تا تعیین تکلیف دادسرا کنید .در دادسرا علیه هر دو شخص شکایت کنید خیانت در امانت چک:سوء استفاده از سفید امضا و تبانی برای بردن مال دیگری