مشاوره حقوقی رایگان - برای تغییر تاریخ حجر چکار کنم

سلام برای پدر ناشنوام درخواست حجر دادم و پزشکی قانونی نظر داده؛

》نامبرده دچار ضعف قوای شناختی مشکلات شنوایی بوده و قادر به اداره امور مالی خود به صورت مستقل نمیباشد(معادل سفاهت) و تاریخ احراز این وضعیت از اولیت نوبت مراجعه به این مرکز 1402/5/10 تعیین میگردد《

چون مشکل پدر بنده مادرزادی بوده و مدارکی که ارائه دادم معافیت پزشکی سال 54 بوده مدارک پزشکی اختلال دوقطبی پدرم از تیمارستان سال 88 و معاینات کمیسیون پزشکی سال 86 و 1400 بابت شنواییش و خلاصه کمیسیون بهزیستی
با توجه به این مدارک پزشکی قانونی تاریخ احراز را زده از زمان مراجعه به پزشکی قانونی

الان برای تاریخ حجر که مشکل مادرزادی بوده باید چکار کنم چون میخوام برای حداقل بیست سال پیش بخوره؟ چطوری اعتراض بزنم که درست بررسی بشه تاریخ؟
مثل اینکه براشون تاریخ مهم نبوده و فقط نوع محجوریت تایید کردن
با توجه به مدارک خیلی عجیب بود برام تاریخی که اعلام کرده پزشکی قانونی ایا ربط داره به اینکه درخواست چطور باشه ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به نامه پزشکی قانونی نسبت به تاریخ ان اعتراض زنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
شما باید لایحه دفاعیه تخصصی تنظیم و برای دادگاه تجدیدنظر ارسال نمایید
و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد