مشاوره حقوقی رایگان - سلب حضانت

با سلام و خسته نباشید؛
من برادرزاده 10 ماهه ای دارم که در حال حاضر بعلت فوت برادرم به همراه مادرش زندگی می کند اما زن برادرم اصلا توجهی به کودک نداشته و در فاصله فوت برادرم تنها ما به فکر کودک بوده و برای چکاب و تغذیه مناسب او را به دکتر می بریم و علاوه بر آن در این فاصله زن برادرم در خانه مادرش سکونت داشته و نگهداری برادرزاده ام را به مادرش سپرده است ولی مادرش هم بعلت فشار خون بالا که چندباری هم به همین علت راهی بیمارستان شده و روماتیسم هم دارد کودک را به همه می سپارد حتی همسایگان . از وقتی زن برادرم که کارمند بیمارستان است به سر کار خود برگشته او را پیش همین مادر می گذارد . در دعوی ارث و میراث هم برای آپارتمانی که حق مسلم ماست و برای آن مدارک قابل اثبات هم داریم تمام تلاش خود را می کند که با دروغ و کلک ملک را از ما بگیرد ، در ضمن در عرض 3 روز بعد از مرگ برادرم چندباری گفته است ای کاش این کودک هم نبود. با توجه به دروغگو بودن و عدم تمایل از وجود کودک آیا می توان ثابت کرد که مادر صلاحیت ندارد ؟ تا حضانت کودک به جد پدری برسد.
ممنون از راهنمایی سریع شما ، ما شنبه به تاریخ 98.09.09 وقت دادگاه برای حضانت داریم به درخواست خود زن برادرم که می خواهد با برگه ی حضانت حقوق خود را افزایش دهد و در هفته یک روز به سرکار نرود (همه ی این موارد را خودش زبانن اقرار کرده است) این اقدام صورت گرفته و 9 روز است اجازه ملاقات با کودک را به ما نداده است.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

سلام .حضانت فرزند یعنی نگهداری فرزند که با پدر و مادر ودر صورت فوت هریک با طرف دیگر است و سلب حضانت در صورت عدم صلاحیت می باشد که باید اثبات شود و قاضی آن را قبول کند وبرای راهنمایی بیشتر حتما باید با وکیل مشورت شود .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در خصوص ملاقات کودک میتوانید از دادگاه درخواست کنید ودر خصوص سلب صلاحیت هم دروغگو بودن کفایت نمیکند