مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت طلاق بلاعزل با پرونده پزشکی اعصاب و روان

سلام و خسته نباشید
بنده نظامی هستم و در ابتدای ازدواج در شهر اصفهان مشغول خدمت و زندگی شدیم ولی به دلیل دخالت های و دلتنگی های بی جای مادر همسرم زندگی را برایم دشوار نمود و مشکلات اعصاب و روان برای همسرم و خودم ایجاد نمود به طوریکه سه شبانه روز همسرم گریه می کرد که این بلعت ایجاد درگیری من و خانواده همسرم و نتیجتا همسرم شد و به علت این مشکلات نیز بنده دچار مشکل و پرونده اعصاب و روان در ارتش شدم به طوری که به علت دوری همسرم یکبار خودکشی کرده و قرص های قوی اعصاب مصرف میکردم که خلاصه پرونده و طبقه پزشکی موجود است
برای ادامه وزندگی و بازگشت همسرم شرط بر تعهد پاسگاه و زندگی در تهران گذاشتند
ولی چنین چیزی در پاسگاه نبود
نهایتا اینجانب به علت گیجی و منگی ناشی از آن قرص ها از بنده وکالت بلاعزل با تمام قیود آن را از من گرفتند که بنده بعد از یکسال متوجه چنین چیزی شدم چون در اوان جوانی اصلا با چنین قضایایی آشنا نبود

حال با توجه به آن پرونده پزشکی و صورتجلسه کمیسیون طبقه 4 اعصاب و روان پزشکان ارتش آیا میتوانم وکالت بلاعزل را ملغی و ابطال کنم چون همسرم به اصرار مادر زنم با توافق ابطال آن راضی نیست

اگر راهنمایی بفرمایید لطف میکنید
سپاس

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام در ابتدا باید محجوریت ایشان اثبات شود و اثبات محجوریت یک پروسه کاملا متفاوتی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان نیاز به بررسی بیشتر مستندات دارد تا با گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد