مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

من سال 98 ماشینم را فروختم و به خریدار وکالت دادم تا سند بزنه و فک پلاک انجام شود . اما بعد از حدود 3ماه متوجه شدم ماشینو فروخته به یکی دیگه و اون شخص هم در همدان نمیتونه سند بزنه و فک پلاک بشه . من هم شکایت کردم ازخریدار که چرا سند زده نشده و پلاکم فک نشده و دادگاه هم رای بر الزام سند زدن و فک پلاک و همچنین دادن هزینه دادرسی دادند . اما خریدار دوم درخواست کرد صبر کنم تا بتواند سند بزند اما بعد از 3سال هنوز انجام نشده و خریدار دوم میگوید با ماشین کار میکنم توقیف نکنید حالا من باید چه کار کنم؟ و به کجا مراجعه کنم تا پلاکم آزاد شود؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام همانطور که در جریان هستید تعویض پلاک در کشور ما به دو شکل صورت میگیرد اول اینکه هر دو طرف معامله یعنی خریدار و فروشنده به مراکز تعویض پلاک مراجعه می‌کنند و کارهای مربوطه را انجام می‌دهند و کار دیگر اینکه که خریدار از فروشنده وکالتنامه دارد که همان وکالت تعویض پلاک است و با داشتن و وکالتنامه و برگ سبز به مراکز تعویض پلاک مراجعه می‌کند و تعویض را انجام میدهد ولی در ارتباط با بخش دوم صحبت های شما باید اضافه کنیم پس از بررسی اوراق شما می‌توان به نتیجه مطلوب رسید