مشاوره حقوقی رایگان - کوچه اختصاصی

با عرض سلام و احترام
در یک کوچه اختصاصی دو همسایه هستیم
در سال 83 ، یک همسایه دیگر به سمت کوچه ما درب باز کرد.
ما و همسایه شکایت کردیم و بعد از بررسی و کارشناسی، حکم صادر شده. اختصاصی بودن کوچه بود و شهرداری هم طرح هادی شهر را ارایه دادکه کوچه اختصاصی هست و درب را بستند .
حالا ، همسایه ما ، خانه اش را به شهرداری فروخته است و شهرداری می خواد آنجا را به پارکینگ عمومی تبدیل کند و کوچه را معبر عمومی کند.
چون ما اعتراض داریم
شهرداری از ما شکایت کرده
این پرونده قبلا اختصاصی بودن کوچه را اعلام کرده و خود شهرداری هم نقشه طرح هادی داده بود
ما می توانیم شکایت شهرداری را باطل کنیم ؟
این پرونده قبلا اختصاصی بودن کوچه را اعلام کرده ولی خود شهرداری الان قانع نیست

پاسخ ها :

سمیّه اسکندری

سرکار خانم سمیّه اسکندری :

درود بر شما مستندات پرونده سابق، در دفاعیات شما بسیار موثر خواهد بود و قانوناً شهرداری می‌بایست بابت این موضوع با پرداخت هزینه عادلانه شما و همسایه مجاور را راضی نگه دارد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
بله میتوانید از این اقدام شهرداری به دیوان عدالت اداری شکایت کنید و با حق مکتسبه خود مبنی بر سابقه اختصاصی بودن کوچه و طرح هادی اشاره داشته باشید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام

با توجه به اینکه پرونده قبلا اختصاصی بودن کوچه را اعلام کرده و شهرداری هم نقشه طرح هادی داده بود، شما می توانید با مراجع قضایی مربوطه تماس بگیرید و اعتراض خود را برای پرونده قبلی و حکم صادر شده به شهرداری اعلام کنید. همچنین، باید به یاد داشته باشید که برای پردازش شکایت شما، باید به موعد مقرر مدارک و اطلاعات لازم را به مراجع قضایی ارائه دهید. در صورت نیاز، می توانید با وکیل خود نیز مشورت کنید.

موفق باشید