مشاوره حقوقی رایگان - محل تولد

با سلام و خسته نباشید خدمت تیم زحمت کش
بنده سوالی داشتم سوالم اینه که من چند سال پیش یه پسوندی در نام خانوادگی شناسنامه داشتم که همه خانوادگی حذف کردیم یه ده سال میشه راحت ..... قبل از عوض کردن شناسنامه محل صدور و تولدم یکی بود در شناسنامه ولی بعد تغییر اینطوری نیست و شده دو شهر متفاوت محل صدورم شده مهاباد و محل تولدم شده پیرانشهر
در حالی که بنده در مهاباد بودم و اونجا به دنیا اومدم درسته الان پیرانشهر زندگی میکنم ولی اشتباه انجام دادن .... چند باری خواستم برم تغییر بدم ولی نرفتم الان بعد این همه مدت شناسنامه عکسش خراب شده و می‌خوام تعویض کنم گفتم آیا راهی وجود داره که ثابت کنم محل صدور و تولدم یکی هست یا نه ؟؟؟؟
سپاس از راهنمایی شما

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
به اداره ثبت احوال مراجعه کنید سوابق ازجمله محل تولد دردفاترشان است

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بله سوابق سجلی شما در ثبت احوال موجود است و اگر اشتباه ثبتی باشد به ثبت احوال مراجعه تا تصحیح گردد