مشاوره حقوقی رایگان - پيگيری اصلاح ادرس محل سكونت و داشتن 2 ماشين

سلام

در اذر97 يك خودرو دنا پلاست در نمايندگی اصفهان ثبت نام كردم و ادرس سكونت من اصفهان بود. الان يك sms امده كه جهت رفع ايراد عدم تخصيص پلاك به نمايندگي مراجعه كنم . . با توجه به اخيرا يك ماشين ديگر با پلاك تهران خريداري كردم. نمايندگي مذكور در اصفهان ميگويد من بايد شخصا به مركز تعويض پلاك در تهران جهت اصلاح محل سكونت مراجعه نمايم. ميخواستم ببينم مگر اين وظيفه نمايندگی جهت اصلاح ادرس محل سكونت اقدام نمايد؟

باتشكر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خیر ارایه آدرس محل سکونت صحیح از وظایف خریدار است