مشاوره حقوقی رایگان - آیا شهادت دادن نیاز به قسم و قرآن دارد؟

وقت بخیر

چندوقت پیش بصورت تلفنی با شخصی درگیری و مشاجره لفظی داشتم، تا جایی که طرف شروع به فحاشی ‌کرد و تلفن رو قطع کرد.. و من هیچ توهینی به ایشان نکردم..

من شکایت کردم اما شاهدی ندارم که فحاشی های اون شخص رو شنیده باشه، میخوام بدونم اگر دو نفر به نفع بنده شهادت بدن نیاز داره تا قسم بخورن و یا دست روی قرآن بزارن؟
یا در هیچ مرحله ای نیاز میشه به این کار؟ چراکه میدانم قطعا شخص فحاش، توهین به بنده رو کتمان میکنه..

مچکرم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله شاهد باید قسم یاد نماید