مشاوره حقوقی رایگان - نحوه دریافت سهم الارث از بانک درصورت عدم همکاری سایر وراث

درود. بعد از فوت پدر، من انحصار وراثت برای کلیه وراث را دریافت نموده و مالیات آن را هم به هزینه شخصی پرداخت کرده ام. سایر وراث برای تقسیم و یا دریافت سهم الارث خود با من همکاری نمیکنند. حال برای دریافت سهم خود از بانک و همچنین فروش خانه موروثی باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

الهه حقی

سرکار خانم الهه حقی:

با درود باید تقاضای تقسیم ترکه کنید از دادگاه و اموالی که دارند رو معرفی کنید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... می باید دعوی تقسیم ترکه اقامه نمایید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
باید دادخواست تقسیم ترکه مطرح کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .مستلزم ارائه دادخواست تقسیم ترکه می باشد

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام
تقاضای تقسیم ترکه بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست انحصار وراثت و سپس تقسیم ترکه تنظیم کنید