مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری به بهانه ازدواج

سلام
مردی 35ساله هستم، مجرد و ساکن اصفهان حدود 10ماه قبل با خانومی همسن خودم آشنا شده، بعد از طرح موضوع با خانواده تصمیم گرفتم با وی ازدواج کنم، ایشان هم مخالفتی با این موضوع نداشت،
برای اینکه راحت تر بتوانیم رفت و آمد کنیم و بیشتر با هم آشنا شویم باهم توافق کردیم که صیغه عقد موقت بین ما خوانده شود و درصورت تفاهم بصورت دائم عقد کنیم
(ضمنا بعدا فهمیدم که او قبلا ازدواج کرده است)
اما از همان ابتدا با ثبت رسمی این عقد مخالفت میکرد
و در جواب بنده میگفت اگر که مشکل تو شرعی است با یک صیغه که بین ما جاری شود حل میشود
بنده هم به ناچار قبول کردم
درطول مدتیکه با بنده در ارتباط بود بارها و به غیر از هدیه های که به او میدادم دائم به بهانه های مختلف از من پول میگرفت حتی در مواردی که بعدها متوجه شدم با سوءاستفاده از دسترسی که به کارت بانکی من داشت از حسابم برداشت کرده بود
بعد از مدتی زمانیکه با اصرار زیاد من مبنی بر ازدواج رسمی روبرو شد
یکمرتبه ناپدید شد و بدون هیچ حرفی رابطه اش را با من قطع کرد
اکنون میتوانم بخاطر پولهای که از حسابم بدون اجازه برداشت کرده و یا از خودم گرفته و هدایای که به او دادم از او شکایت کنم اگر امکان دارد تحت چه عنوانی میتوانم بر علیه او اقامه دعوی کنم
متشکرم

پاسخ ها :

استرداد هدایا استرداد وجه