مشاوره حقوقی رایگان - درخواست

با سلام و خسته نباشید من یه وام 40میلیونی برداشتم قسط هاش چند ماهی عقب افتاده از بانک منو خواستن که دو تا چک بنویسم یکی از چک ها پاس شده ولی یکیش ماله چند روز دیگه است من شرایطم اصلا خوب نیست پولش رو ندارم اگه برگشت بخوره چی میشه چیکار کنم ممنون میشم جواب بدین.

پاسخ ها :

سيدمحمد  ملازم امام

جناب آقای سيدمحمد ملازم امام :

با سلام
در وهله اول تلاش کنید تا مبلغ چک را پرداخت کنید ولی اگر واقعا توان پرداخت ندارید و بابت چکهایی که تحویل بانک دادید رسیدی ندارید در اسرع وقت از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی و پیش از سررسید چک دوم ، اظهارنامه ای خطاب به بانک مربوطه با ذکر دقیق شماره و تاریخ چک و مبلغ و علت صدور ارسال و همچنین قید نمایید که به علت عدم امکان تأمین وجه در تاریخ سررسید چک را مثلا در فلان تاریخ به بانک ارائه نمایند . با ارسال این اظهارنامه چک شما از حالت کیفری خارج خواهد شد .