مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مشاع

با سلام و خسته نباشید خدمت شما عزیزان
ما در ساختمانی زندگی می کنیم که به دلیل بدهی به شهرداری پایان کار ندارد و وضعیت پارکینگ جوری می باشد که مزاحم یکدیگر می باشد و اصلا قابل رفت و آمد نمی باشد بنظر شما آیا در ساختمانی که قولنامه ای می باشد و ماده 100 شهرداری بدهکار می باشد وهنوز پایان کار نگرفته میتوان پارکینگ اختصاصی داشت؟
در صورت عدم همکاری سایر واحدها نسبت به تعیین تکلیف وضعیت پارکینگ چگونه خودم به تنهایی می توانم اقدام کنم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

انچه که در قولنامه امده باید عمل شود اگر واحد شما پارکینک دارد میتوانید استفاده کنید