مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی

سلام
ببخشید من و پدرم به یکی از بستگانمون چندین فقره دادیم که کارهاش رو انجام بده ولی ایشون چکهای مارو به رباخوارها داد و چندین پرونده حقوقی برای ما انجام شده که ما بعضی از این پرونده هارو با شکایت همون فامیل که بهش چک دادیم در دادگاه کیفری محکوم کردیم
سوال من اینه از یکجا به بعد تمام پرونده های ما فقط به یک شعبه مشخص ارسال میشه و این قاضی داره مارو اذیت می‌کنه و به تمام قاضیها حقوقی و کیفری سفارش کرده، دیگه تمام پرونده های مارو هی کش میدن و رای نمیدن چکار باید بکنیم فقط فهمیدیم که بایکی از این رباخوارها آشناست دیگه هرچی پرونده بنام من و پدرم هست برای این قاضی ارسال میشه، مدرکی هم برای اثبات نداریم
ممنونم از راهنماییتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موضوع را با ریاست دادگستری در میان بگذارید تا پیگیری کند