مشاوره حقوقی رایگان - توهین به کاگر

حدودا یه سالی هست که جایی کار برشکاری انجام میدهم ولی صاحبکارم هر بار اشتباهی کوچکی میشه منو بی سواد خطاب میکنه و ننگ میزنه که درس خوندی ولی چیزی نشدی ، بار ها گفته بی کس و کارم و فلان و توهین های ناموسی و غیره... به خاطره چیزهای کوچیک و حتی غیر کاری مانند خندیدن با دیگر کاگران... پول دستمزدم را دیر تر از موعد میزند و بعضی اوقات میگویید که اگر این کار را نکنی پولت را نمیزنم و با دستگاه و شرایط کاری خراب از من کار میکشد ولی نرخ کارم را با شرایطم یکسان نمیکند
در ضمن نه بیمه میشوند کارگران و بیشتر کارکنان افغانی هایی هستن که مدرک ندارند

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
بابت توهین و ... می توانید شکایت کنید
در خصوص حقوق و سایر موارد قانونی مرتبط با قانون کار به اداره تعاون و رفاه شکایت کنید