مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین

با تشکر وسپاس فراوان از جواب سریع شما. خواستم ببینم طرح دعوای حقوقی و شکایت از فردی با مضمون حقوقی برای پرونده ی اینجانب چقدر طول میکشد و در کل باید شاکی کدوم مطالبه باشم پول یا زمین ؟آیا چک طرف مقابل که پیش من است تاثیری در شکایت حقوقی دارد؟ آیا قاضی موضوع شکایت بنده از طرف مقابل را به صدور حکم پرونده ی مطرح آنها در دادگاه ربط نمیدهد؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

زمان رسیدگی در پرونده های حقوقی را نمی توان قاطعانه معین کرد و بستگی به پرونده، شعبه رسیدگی کننده و روند رسیدگی دارد ولی برای این مورد حداقل یک سال را در نظر داشته باشید. البته اگر چک یا پول را پیگیری کنید ممکن است کمتر طول بکشد.
این که پیگیری چک بهتر است یا زمین بستگی به این دارد که قرارداد طرفین به چه صورت باشد. تضمین دقیقا بابت چه چیزی باشد. خسارت تأخیر در انجام تعهدات ... تعیین شده باشد یا نه. این که قاضی می تواند ربط دهد یا نه بستگی به این دارد که شما دادخواست خود را با چه عنوان و خواسته ای ثبت کنید و این که بهترین عنوان دادخواست چیست به چک تضمین، مبلغ آن، متن قرارداد و نوع دعوی بین دو طرف دیگر ربط دارد.
اگر می خواهید پاسخ بهتری بگیرید حتما به یک وکیل مراجعه کنید. یا اگر می خواهید وکیلی به شما معرفی شود، می توانید پس از وارد شدن به وب سایت دادراه، در قسمت وکیل می خواهم درخواست «تدوین دادخواست» ثبت کنید و شرح ماوقع را با جزئیات بنویسید. تصویر تمام مدارک اعم از چک و قرارداد و سایر مستندات را آپلود کنید تا به یک وکیل مناسب معرفی شوید.