مشاوره حقوقی رایگان - وجه نقد به جای منزل مسکونی در مهریه

بنده در سال 1386 ازدواج کردم و به جای منزل مسکونی 30 میلیون پول قرار دادیم الان تقاضای مهریه کرده الان که پول به روز تبدیل میشه چطور باید پرداخت کرد من 300 تا سکه طلا هم باید بدم ایا همش باید با هم داد ؟؟ یا اول پول خونه را قسط بندی میکنن چجوریه

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام، مهریه تماما قابل اجراست، اعم از وجه بانضمام سکه. وجوه به نرخ روز مطالبه.