مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

باسلام برادرزاده منوبا150گرم هرویین و20گرم شیشه داخل منزل گرفتن وجرمش را فروشنده زدن وسنش هم18سال واین جنس به گفته خودش مال یکی میخواستم بدونم حکمش چیه

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شیشه بالای 3 کیلو اعدام خواهد داشت ولی با توجه به وزن اعلامی که 20 گرم است برای برادر زاده شما حبس و جزای نقدی در نظر گرفته می شود و با توجه به سن ایشان که 18 سال رافع مسئولیت کیفری نخواهد بود.