مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

مهریه زوجه114 سکه میباشد که زوج فوت کرده و دارای 1.یک منزل مسکونی به ارزش هرمتر30میلیون و جمعا 85 متر 2.یک خودرو که بنام برادر زوج بدلیل خرید حواله از برادرش پلاک بنام برادر هست و خودرو را برداشته از بعد از فوت به ارزش 600میلیون 3. دیه مسیولیت ناشی از محل کار ماه حرام میباشد. طی جلسه ای توسط وکیل صلح نامه نوشته شده به امضا چندنفر از جمله زوجه و پدر مرحوم رسیده.
متن صلح نامه مهریه114سکه از محل منزل و دیه و ارزش 150 م خودرو پرداخت میشود وامضا
اداره بدون دلیل اعلام کرده دیه پرداخت نمیشود
سوال اینجاست نکلیف صلح نامه چبستپایا ماشین به ارزش600م به مشکل میخورد و طبق صلح نامه پیش میرود؟؟

پاسخ ها :

صلح نامه