مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم وکالتنامه فروش زمین

باسلام
سال 1388 پدر بنده به شخصی وکالت نامه بلاعزل به دلیل کم سوادی وراث تنظیم کرده برای فروش و انجام امور اداری زمین.(2هکتار زمین)
حال متوجه شدیم که ارزش روز زمین خیلی بیشتر از اون چیزی بوده که دریافت کردیم.
طبق قیمت روز زمین و دریافتی که داشتیم حدود 20 برابر پایین تر از اون به ما پرداخت شده.
الان ما فرزندان وراث که اون زمان سن مون نمی رسید و الان متوجه این موضوع شدیم.

سوال بنده اینه که بعداز گذشت 14 سال این مساله قابل پیگیری هست؟و از چه طریقی میشه پیگیری کرد؟
و چجوری؟

ممنون میشم راهنمایی درستی کنید.

پاسخ ها :

تنظیم وکالتنامه بلاعزل فروش زمین فروش زمین با وکالت وکالتنامه زمین