مشاوره حقوقی رایگان - فریب در معامله خودرو

با سلام
من در یک معامله خودرو با شخصی آشنا شدم که ادعا می کرد حواله خودرو دارد و بعد از یک ماه ماشین میاورد و با قیمت کمتر.
این شخص اعتماد منو به خودش جلب کرد و برای اطرافیان من چند ماشین اورد و من از سر خیرخواهی بدون دانستن قصد و نیت این شخص در محل کار همکاران خود را ترغیب به انجام این کار کردم چون سود خوبی داشت ، بعضی از همکاران پول آوردند و بعضی دیگه ماشینشون رو دادند.
البته از بعضی از افرادی که میاوردم و ترغیب به این کار میکردم از طرف پورسانت میگرفتم.
و اکثر همکاران شک داشتند به درست بودن این معامله و من بهشون تضمین دادم و میگفتم اگه مشکلی پیش بیاد من جواب همتون رو میدم و پولتون رو من میدم و این صحبتم بخاطر این بود که به طرف واقعا اعتماد داشتم.
حالا طرف با 5 میلیارد پول همکارها اعلام ورشکستگی کرده و میگه پولی ندارم و الان همکارها از دست من شاکی هستند که ما به تو اعتماد کردیم و تو بهمون قول دادی وگرنه ماکه طرف رو نمیشناختیم و برای اثبات ادعای حرف ها و قول های من چندتا از همکارهایی که نیومدن به این کار شاهد دارند.
من واقعا نیتم خیر بود و نمیدانستم طرف کلاهبردار خواهد بود.
آیا شکایت همکارهای من با قول هایی که دادم و اینکه من اونا رو ترغیب به این کار کردم و با توجه به اینکه هیچ سند و چکی از من ندارند و فقط چندتا شاهد دارند به جایی میرسد و واقعا آیا پای من گیر است.
با تشکر

پاسخ ها :

فریب در معامله خودرو معامله خودرو خودرو