مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه محضری

تعدادی از ورثه به صورت کتبی در محضراقرار کرده اند که ملکی را که پدرم به بنده هبه کرده بود در زمان حیات پدرم فروخته شده وهیچ مبلغی از بابت ثمن به بنده داده نشده است وایشان به بنده مدیون هستنداکنون که حدود چندین سال است که ماترک تقسیم شده و انحصار ورثه شده آیا امکان دارد که از ماترک دین بنده پرداخت شود والباقی ماترک مجدد تقسیم چون اصل بر این است که ابتدا دیون پرداخت شود وسپس ماترک تقسیم شود

پاسخ ها :

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

باسلام
اگر مالی از ماترک متوفی باقیمانده باشد ، بله این امکان وجود دارد