مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام. بنده دو سال هست که ب عقد همسرم دراومدم و خودم یه خونه کوچک دارم ک دادم اجاره و همسرم ماهیانه 500 تومن واریز میکرد و قسط خونه بنده رو میداد و امسال هم خودم از اجاره خودم تو خونه همسرم خرج روزمره میکردم و اونا رو برا من واریز کرده ب حسابم ایا نفقه بهم تعلق میگیره یا نه؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله نفقه به شما تعلق می گیرد ، میزان نفقه شما را کارشناس رسمی دادگستری تعیین می کند ، مبالغی که همسرتان تحت عنوان اقساط منزل تان پرداخته اند قابلیت مطالبه از سوی همسرتان را دارد